Briosele cu susan si cascaval Sofia Delaco sunt foarte aspectuoase dar si gustoase. Se prepara usor si rapid si sunt niste aperitive numai bune pentru orice petrecere.
Se amesteca toate ingredientele, pe rand (fara susan), apoi se umplu formele de briose, se pun deasupra semintele de susan si se baga la cuptorul preincalzit pentru cca 35-45 min. pana se rumenesc.
Briosele cu susan si cascaval Delaco se servesc calde sau reci.
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaDescoperă rețeta delicioasă de sos de macris cu smântână. Un sos savuros și cremos pentru a însoți preparatele tale...
Sos de macris cu smantanaSe prepara un bait din apa, vin otet, morcov, patrunjel telina si mirodenii. Spinarea de batal se taie in bucati de aprox....
Spinare de batal la gratarUn blat din biscuiti, un blat pufos si aroma delicata, toate intr-o prajitura foarte simplu de preparat!
Prajitura cu glazura de zmeuraRetete de suflet M-am inspirat de aici https://www.bucataras.ro/retete/ketchup-de-casa-50267.html
Ketchup de casaIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii