Bruschette cu crema de oua si branza

Topim pe baie de abur untul cu 1 lg de apa. Adaugam ouale batute cu sare si piper, amestecand pana devin cremoase. Adaugam ricotta (cremoasa) si mai

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Bruschette cu crema de oua si branza

Ingrediente

  • 6 oua
  • 50 g ricotta proaspata
  • 4 crengute de busuioc
  • 4 fire ceapa ciorii
  • 30 g unt
  • sare
  • piper
  • 2 rosii coapte

Mod de preparare

Topim pe baie de abur untul cu 1 lg de apa. Adaugam ouale batute cu sare si piper, amestecand pana devin cremoase.

Adaugam ricotta (cremoasa) si mai lasam cateva secunde.

Luam de pe foc si adaugam ceapa taiata marunt, cu foarfeca, si busuiocul tocat.

Asezam feliile de rosii peste feliile de paine prajita si adaugam crema de oua, garnisim cu busuioc. Eu am facut din 4 oua si 250 g ricotta-deasupra am pus rosiile cubulete, amestecate cu 1 lg ulei masline extravirgin si busuioc tocat.

Delicioase!!
Pofta buna!

Reteta Bruschette cu crema de oua si branzai a fost propusa de PaulaM pe forum culinar.ro

Alte retete cu ricotta gasiti aici:

Pateuri cu ricotta si spanac

Chiftelute de ricotta in sos de rosii ,

Tarta cu ricotta si rosii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci