Daca vrei sa pregatesti aperitive cu brinza, alege budinca cu brinza de vaca cu stafide. Aceasta reteta este foarte delicioasa.
Daca vrei sa pregatesti aperitive cu brinza, alege budinca cu brinza de vaca cu stafide. Aceasta reteta este foarte delicioasa. Brinza de vaca, fara zer, se da prin sita, se pune intr-un castron si se freaca cu zaharul, smantana, sarea, untul incalzit si coaja de lamiie. Se adauga faina si stafidele si se amesteca bine, apoi galbenusurile, unul cate unul, si spuma de albusuri. Se asaza intr-o forma de budinca unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se da la cuptor, la foc potrivit si se lasa pana se rumeneste.
Se serveste cu sos de vanilie.
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedePlacinta rulata cu mere este o reteta de prajitura foarte delicioasa. Pentru aceasta reatata aveti nevoie de 1 kg mere, 3-4...
Placinta rulata cu mereSe ung folie de napolitana cu branza topita.E mai bine sa ungem partea cu patratele mici, altfel va fi nevoie de mai mult de...
Aperitiv cu foi de napolitane si carne tocataMama facea des aceasta prajitura, insa cu mere intregi, scobite, in interiorul lor punand dulceata de visine. Mie mi-a fost...
Tarta rasturnata cu mere
Comentarii