Daca vrei sa pregatesti aperitive cu brinza, alege budinca cu brinza de vaca cu stafide. Aceasta reteta este foarte delicioasa.
Daca vrei sa pregatesti aperitive cu brinza, alege budinca cu brinza de vaca cu stafide. Aceasta reteta este foarte delicioasa. Brinza de vaca, fara zer, se da prin sita, se pune intr-un castron si se freaca cu zaharul, smantana, sarea, untul incalzit si coaja de lamiie. Se adauga faina si stafidele si se amesteca bine, apoi galbenusurile, unul cate unul, si spuma de albusuri. Se asaza intr-o forma de budinca unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se da la cuptor, la foc potrivit si se lasa pana se rumeneste.
Se serveste cu sos de vanilie.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii