Galbenusurile se bat spuma cu untul. Cele 4 chifle se curata de coaja si se inmoaie in . Adaugam albusurile batute spuma tare la amestecul de galbenus
Galbenusurile se bat spuma cu untul. Cele 4 chifle se curata de coaja si se inmoaie in . Adaugam albusurile batute spuma tare la amestecul de galbenusuri cu unt, apoi miezul chiflelor inmuiate in si stoarse bine si o jumatate din cascavalul ras. Se adauga sare si piper, dupa gust. Rasturnam compozitia intr-o tava unsa si o fierbem in bain-marie timp de o ora. Dupa ce am rasturant-o din forma, presaram restul de cascaval ras.
Alte retete
Mamaliga cu branza
Salata cu branza

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii