Budinca cu cascaval

Galbenusurile se bat spuma cu untul. Cele 4 chifle se curata de coaja si se inmoaie in . Adaugam albusurile batute spuma tare la amestecul de galbenus

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 
4 oua
  • 150 grame unt
  • 4 chifle
  • 200 ml
  • sare
  • piper
  • 200 grame cascaval ras

Mod de preparare

Galbenusurile se bat spuma cu untul. Cele 4 chifle se curata de coaja si se inmoaie in . Adaugam albusurile batute spuma tare la amestecul de galbenusuri cu unt, apoi miezul chiflelor inmuiate in si stoarse bine si o jumatate din cascavalul ras. Se adauga sare si piper, dupa gust. Rasturnam compozitia intr-o tava unsa si o fierbem in bain-marie timp de o ora. Dupa ce am rasturant-o din forma, presaram restul de cascaval ras.
Alte retete

Mamaliga cu branza

Salata cu branza

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci