Se bat ouale impreuna cu laptele si zaharul intr-un vas. Se adauga apoi franzela taiata felii si se lasa la imbibat. Se storc apoi si se pun alternat
Se bat ouale impreuna cu laptele si zaharul intr-un vas. Se adauga apoi franzela taiata felii si se lasa la imbibat. Se storc apoi si se pun alternativ cu branza, cate un strat din fiecare, intr-o forma tapetata cu unt si faina. Deasupra se toarna amestecut de oua batute cu laptele si se presara putin cascaval ras. Se introduce apoi forma in cuptor, la foc mediu si se lasa la rumenit.
Se servesc ca aperitiv.
Alte retete:
Saratele
Placinta de dovleac
Ciuperci la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii