Se bat ouale impreuna cu laptele si zaharul intr-un vas. Se adauga apoi franzela taiata felii si se lasa la imbibat. Se storc apoi si se pun alternat
Se bat ouale impreuna cu laptele si zaharul intr-un vas. Se adauga apoi franzela taiata felii si se lasa la imbibat. Se storc apoi si se pun alternativ cu branza, cate un strat din fiecare, intr-o forma tapetata cu unt si faina. Deasupra se toarna amestecut de oua batute cu laptele si se presara putin cascaval ras. Se introduce apoi forma in cuptor, la foc mediu si se lasa la rumenit.
Se servesc ca aperitiv.
Alte retete:
Saratele
Placinta de dovleac
Ciuperci la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii