Budinca din paine si cascaval este un aperitiv delicios ce se poate pregati foarte usor. In tava asezam un rand de felii de franzela, peste care punem felii de cascaval.
Budinca din paine si cascaval este un aperitiv delicios ce se poate pregati foarte usor. Ungem o tava de teflon cu unt, apoi asezam un rand de felii de franzela, peste care punem felii de cascaval si ciuperci tocate marunt. Peste ciuperci adaugam alt rand de felii de franzela, apoi batem 4 oua cu 400 g smantana, 2 legaturi de usturoi verde tocat marunt, sare, piper si Secretul Gustului. Amestecam bine si punem peste franzela, dupa care dam la cuptor timp de 20 de minute.
Budinca de paine si cascaval se decoreaza cu hasmatuchi tocat fin.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii