Aceasta budinca de piine este foarte delicioasa. Pentru a prepara reteta, avem nevoie de paine, oua, branza, sunca si smantana.
Aceasta budinca de piine este foarte delicioasa. Pentru a prepara reteta, avem nevoie de paine, oua, branza, sunca si smantana. Se inmoaie painea in lapte, se sfarama bine si se amesteca apoi cu untul frecat spuma, cu galbenusurile de ou, cu cascavalul sau cu branza taiate bucatele, smantana si la urma albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu grasime si presarata cu pesmet si se da la cuptor.
Se serveste fie simpla, fie cu cascaval ras sau smantana pe deasupra. In momentul servirii se mai adauga putin unt pe deasupra.
• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniGustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine
Negresa cu capsuni si mentaDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatAtunci cand va doriti un tort cu multe fructe, cu siguranta diplomatul este varianta cea mai potrivita. Am fost rugata sa...
Tort diplomatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii