Aceasta budinca de piine este foarte delicioasa. Pentru a prepara reteta, avem nevoie de paine, oua, branza, sunca si smantana.
Aceasta budinca de piine este foarte delicioasa. Pentru a prepara reteta, avem nevoie de paine, oua, branza, sunca si smantana. Se inmoaie painea in lapte, se sfarama bine si se amesteca apoi cu untul frecat spuma, cu galbenusurile de ou, cu cascavalul sau cu branza taiate bucatele, smantana si la urma albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu grasime si presarata cu pesmet si se da la cuptor.
Se serveste fie simpla, fie cu cascaval ras sau smantana pe deasupra. In momentul servirii se mai adauga putin unt pe deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii