Budinca din cascaval este un aperitiv delicios si sanatos. Cascavalul se curata de coaja; jumatate din cantitate se taie cuburi, iar restul se rade.
Budinca din cascaval este un aperitiv delicios si sanatos. Cascavalul se curata de coaja; jumatate din cantitate se taie cuburi, iar restul se rade. Laptele se fierbe si se raceste. Faina se cerne. Ouale se spala; se separa albusul de galbenus. Albusurile se bat spuma. Faina se amesteca cu 500 ml lapte rece si se toarna peste 100 g margarina incalzita. Se adauga restul de lapte si se fierbe la foc mic. Compozitia obtinuta se raceste. Pesmetul se rumeneste putin in ulei. Compozitia se amesteca cu galbenusurile de ou, sare, cascavalul (ras si
cuburi) si albusurile batute spuma. intr-o tava unsa cu 25 g margarina si tapetata cu pesmet se toarna compozitia si se introduce la cuptor la temperatura moderata, timp de 30 de minute.
Budinca din cascaval se serveste calda, cu smantana deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii