Daca iti place sa mananci aperitive, pregateste budinca fiarta din brinza de vaca. Aceasta reteta este foarte gustoasa.
Daca iti place sa mananci aperitive, pregateste budinca fiarta din brinza de vaca. Aceasta reteta este foarte gustoasa. Se freaca untul spuma, se adauga branza data prin sita sau foarte bine sfaramata cu furculita, smantana, grisul, miezul de paine bine sfaramat, laptele si ouale bine batute. Se amesteca totul foarte bine. Se asaza aceasta compozitie intr-o carpa curata, subtire si uda, dandu-i forma rotunda. Se fierbe in apa clocotita cca ½ ora. Cand este fiarta, se rastoarna pe farfurie si se serveste cu smintina.
Se serveste cald, cu smantana.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii