Buletele din branza sunt aperitive delicioase si sanatoase. Branza se spala si se rade pe partea fina a razatorii. Ouale se spala, faina si pesmetul se cern.
Buletele din branza sunt aperitive delicioase si sanatoase. Branza se spala si se rade pe partea fina a razatorii. Ouale se spala, faina si pesmetul se cern. Branza rasa se amesteca cu 100 g faina, 3 oua, sare si piper. Se formeaza bulete ca perisoarele, se trec prin faina, ou, pesmet si se prajesc in ulei fierbinte.
Buletele din branza se servesc calde sau reci.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii