Buletele din branza sunt aperitive delicioase si sanatoase. Branza se spala si se rade pe partea fina a razatorii. Ouale se spala, faina si pesmetul se cern.
Buletele din branza sunt aperitive delicioase si sanatoase. Branza se spala si se rade pe partea fina a razatorii. Ouale se spala, faina si pesmetul se cern. Branza rasa se amesteca cu 100 g faina, 3 oua, sare si piper. Se formeaza bulete ca perisoarele, se trec prin faina, ou, pesmet si se prajesc in ulei fierbinte.
Buletele din branza se servesc calde sau reci.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteO bunatate mare, va garantez! Un blat sfaramicios care se topeste in gura si-o umplutura intr-o combinatie extrem de...
Quiche cu dovlecei si fetaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii