Bulgarasii de orez constituie un excelent aperitiv. Se prepara din orez, smantana, oua, cascaval si unt.
Se fierbe orezul in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se acopera cu un capac si se lasa sa se umfle. Se rastoarna apoi pe un platou si se lasa la racit. Se formeaza cu mana bulgarasi de orez, de marime potrivita. Se prepara o crema din galbenus si smantana si se tavalesc bulgarasii prin aceasta. Se dau apoi prin pesmet si se asaza intr-un vas de yena tapetat cu hartie de copt. Se presara cascaval ras deasupra si se lasa la rumenit 10 de minute.
Alte aperitive:
Chiftele
Ciuperci umplute
Ciuperci la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii