Se bat ouale putin, se adauga sunca taiata bucatele, apoi se toarna, cate putin, laptele clocotit, amestecand mereu. Se pune sare si piper. Se ung cu
Se bat ouale putin, se adauga sunca taiata bucatele, apoi se toarna, cate putin, laptele clocotit, amestecand mereu. Se pune sare si piper. Se ung cu unt forme mici, se toarna din compozitie in fiecare forma, se presara cu svaiter ras si se coc in cuptor 20-30 minute.
Se pot servi atat calde cat si reci.
Alte retete:
Zacusca Rosii umplute cu piept de pui Ciuperci umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii