Delicios! Poate fi servit cu orice garnitura.
Cascavalul se taie bastonase de marimea dorita, apoi se introduce pentru 15 minute la congelator.
Batem ouale intr-un bol cu sarea si piperul. Punem pesmetul intr-o farfurie intinsa.
Uleiul se pune la incins intr-o tigaie antiaderenta. Scoatem de la congelator cascavalul, apoi trecem pe rand fiecare bastonas prin ou batut, apoi prin pesmet, iar prin ou batut si din nou prin pesmet, apoi le punem la prajit la foc potrivit in ulei incins.
Lasam pana se rumenesc bastonasele pe o parte, le intoarcem cu grija si cand sunt rumenite uniform le scoatem pe servetele absorbante de bucatarie. Pofta buna!
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeCea mai buna prajitura
Prajitura cu crema de lapte condensat
Comentarii