Cascaval pane delicios

Pentru un cascaval pane delicios se foloseste cascaval de calitate buna, ca cel de Dobrogea sau Olanda. Daca nu este de calitate, cascavalul se inmoaie repede la prajit si se intinde.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr cascaval
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei

Mod de preparare

Pentru un cascaval pane delicios se foloseste cascaval de calitate buna, ca cel de Dobrogea sau Olanda. Daca nu este de calitate, cascavalul se inmoaie repede la prajit si se intinde.Se taie cascavalul in felii groase de un deget, se dau prin faina, prin ou batut, prin pesmet si se prajesc in ulei, pe ambele parti.


Se serveste imediat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori