Cascaval pane, in faina si pesmet

Feliile de cascaval pane sunt aperitive delicioase. Pentru a prepara aceasta reteta avem nevoie de cascaval, oua, faina si ulei.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 felii cascaval
  • 1-2 oua
  • 2 linguri grasime
  • 1 lingura faina
  • pesmet

Mod de preparare

Feliile de cascaval pane sunt aperitive delicioase. Pentru a prepara aceasta reteta avem nevoie de cascaval, oua, faina si ulei. Cascavalul taiat felii de grosimea unui deget se da prin faina, ou, pesmet si iarasi ou. Se prajeste in grasime incinsa. Se poate face si dintr-o compozitie groasa din ou batut cu faina si putin lapte


Se serveste fierbinte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori