Telemeaua si parizerul se dau pe razatoarea mare, se pun intr-un castron si se adauga restul ingredientelor. Se amesteca bine si se toarna intr-o form
Telemeaua si parizerul se dau pe razatoarea mare, se pun intr-un castron si se adauga restul ingredientelor. Se amesteca bine si se toarna intr-o forma de chec tapisata cu margarina si faina. Se introduce in cuptor si se coace la foc mare cca. 25 minute. Pentru imbunatatire se poate pune in lungul tavii, dupa ce s-a pus jumatate din aluat, una, doua fire de cabanos dupa care se adauga restul de aluat, iar deasupra se presara cascaval ras. Dupa ce s-a copt se lasa in tava pina se raceste.
Se serveste rece, taiat felii, pe un platou. Se poate orna cu rosii, castraveti murati, masline etc
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii