Chifle gratinate cu cascaval

Se taie chifelele in doua, se ung apoi cu unt si se presara deasupa cascaval ras. Se introduc apoi chiflele in cuptorul incins si se lasa 4-5 minute,

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 chifle
  • 60 gr unt
  • 160 gr cascaval ras

Mod de preparare

Se taie chifelele in doua, se ung apoi cu unt si se presara deasupa cascaval ras. Se introduc apoi chiflele in cuptorul incins si se lasa 4-5 minute, pana se topeste cascavalul.


Se servesc imediat. Alte aperitive: Piftie de curcan Ciuperci la cuptor Chiftele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori