Aceste chiftelute sunt minunate pentru mesele festive si nu numai, dar si surprinzatoare prin continut.
Toate se maruntesc si se adauga peste branza. Se omogenizeaza bine si se gusta. Se mai condimenteaza cu sare in cazul in care e nevoie.
Se fac bilutze si se tavalesc prin ou, apoi prin pesmet. Aceasta operatie se repeta de inca 2 ori pentru ca branza sa fie bine sigilata in interior.
Se prajesc in ulei incins, pe toate partile pana se rumenesc frumos.
Chiftelutele se pot servi alaturi de o salata de cruditati sau pe frigarui, alternand chiftelele cu legume dupa preferinta.
Aceasta reteta de chiftelute cu branza a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Irenke.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)ceva bun cu multe caloriiiiiiiiiiii :))))
Carne pentru burger la cuptor in sos de rosii cu cascavalIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii