Chiftelute cu branza

Aceste chiftelute sunt minunate pentru mesele festive si nu numai, dar si surprinzatoare prin continut.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Chiftelute cu branza

Ingrediente

  • branza de oaie
  • ardei iute
  • cimbru
  • ceapa rosie ( feliata si sarata)
  • oua
  • pesmet
  • ulei (pentru prajire)

Mod de preparare

Toate se maruntesc si se adauga peste branza. Se omogenizeaza bine si se gusta. Se mai condimenteaza cu sare in cazul in care e nevoie.
Se fac bilutze si se tavalesc prin ou, apoi prin pesmet. Aceasta operatie se repeta de inca 2 ori pentru ca branza sa fie bine sigilata in interior.

Se prajesc in ulei incins, pe toate partile pana se rumenesc frumos.


Chiftelutele se pot servi alaturi de o salata de cruditati sau pe frigarui, alternand chiftelele cu legume dupa preferinta.

Aceasta reteta de chiftelute cu branza a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Irenke.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci