Chiftelute cu branza

Aceste chiftelute sunt minunate pentru mesele festive si nu numai, dar si surprinzatoare prin continut.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Chiftelute cu branza

Ingrediente

  • branza de oaie
  • ardei iute
  • cimbru
  • ceapa rosie ( feliata si sarata)
  • oua
  • pesmet
  • ulei (pentru prajire)

Mod de preparare

Toate se maruntesc si se adauga peste branza. Se omogenizeaza bine si se gusta. Se mai condimenteaza cu sare in cazul in care e nevoie.
Se fac bilutze si se tavalesc prin ou, apoi prin pesmet. Aceasta operatie se repeta de inca 2 ori pentru ca branza sa fie bine sigilata in interior.

Se prajesc in ulei incins, pe toate partile pana se rumenesc frumos.


Chiftelutele se pot servi alaturi de o salata de cruditati sau pe frigarui, alternand chiftelele cu legume dupa preferinta.

Aceasta reteta de chiftelute cu branza a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Irenke.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori