Clatitele cu chimen este un aperitiv delicios cu umplutura de branza si cascaval. Pentru inceput am pregatit clatitele; am amestecat faina cu ouale.
Clatitele cu chimen este un aperitiv delicios cu umplutura de branza si cascaval. Pentru inceput am pregatit clatitele; am amestecat faina cu ouale, sare si chimen, am turnat lapte cat a fost nevoie, astfel incat sa rezulte o compozitie asemanatoare smantanii.
Am pus tigaia pe foc cu un strop de ulei si am inceput sa le coc.
Dupa ce le-am terminat, am facut umplutura asa: am amestecat branza cu smantana, cu usturoiul pisat si mararul tocat marunt, am pus sare si piper si am omogenizat.
Pe fiecare clatita in parte am pus din umplutura 1-2 linguri, am ras cascaval pe razatoarea mare, am impaturit si am rulat.
Clatitele cu chimen se servesc cu smantana deasupra. Sunt foarte fragede si gustoase!
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseO idee pentru micul dejun. Acest preparat nu ne tine mult timp in bucatarie, iar rezultatul va fi pe placul tuturor.
Sandwich cu guacamole si ou posatTorturile rapide cu blat de biscuiti se potrivesc cel mai bine temperaturilor de afara in opinia mea,daca mai tinem cont si...
Tort de prune cu mentaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii