Coltunasi cu cas de oaie

Se prepara aluatul, se pune la dospit, se intinde si se fac din el 4 patrate egale. Se incinge uleiul, se taie ceapa marunt si se caleste in acesta. A

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 aluat dospit
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 cepe
  • un ardei rosu si unul verde
  • sare
  • piper
  • macinat prospat
  • 250 g cas de oaie
  • 8 linguri patrunjel taiat marunt
  • 1 lingura de boia ardei dulce

Mod de preparare

Se prepara aluatul, se pune la dospit, se intinde si se fac din el 4 patrate egale. Se incinge uleiul, se taie ceapa marunt si se caleste in acesta. Ardeii se taie in cuburi, se adauga la ceapa si se prajesc impreuna. Se incalzeste cuptorul la 220 grade.
Se pun legumele intr-un castron, se condimenteaza, se adauga casul taiat in cuburi, se presara cu patrunjel si cu boia si se amesteca bine. Se lasa sa se raceasca putin. Se pune umplutura pe cele 4 foi de aluat, se uda marginile cu apa si se lipesc. Se coace 15-20 de minute.


Se serveste cu salata de varza

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci