Corabioare de vinete cu brinzeturi

Se taie vinetele pe lung, se scobesc, se prajesc pe ambele parti pina se inmoaie bine. Se umplu bine cu amestec de brinza burduf cu felioare de usturo

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 portii: 2 vinete lungi
  • 100 g brinza burduf
  • 100 g cascaval
  • 6 catei usturoi
  • 2 rosii
  • marar
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Se taie vinetele pe lung, se scobesc, se prajesc pe ambele parti pina se inmoaie bine. Se umplu bine cu amestec de brinza burduf cu felioare de usturoi, marar tocat si piper, se acopera cu felii de rosii, se stropesc cu putin ulei, se dau la cuptor 20 minute, se scot, se presara cascaval ras si se mai dau 5 minute sa se gratineze.
Se servesc reci, cu marar proaspat presarat, la un pahar mare de bere rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc