Cosulete cu branza si nuca

Cosuletele cu branza si nuca sunt niste aperitive delicioase pentru care trebuie sa pregatiti o crema de branza si cosuletele din aluatul de foietaj.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Cosulete cu branza si nuca

Ingrediente

  • 400 gr aluat de foietaj
  • 250 gr branza dulce de vaci
  • 1 ceapa mica
  • 2 lg nuca macinata
  • 50 gr unt moale
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cosuletele cu branza si nuca sunt niste aperitive delicioase. Decupam cerculete din aluatul de foietaj pe care de asezam in forme de minitarte si apasam bine pe margini.
Dam formele cu aluat la cuptor pana se rumenesc frumos si apoi le scoatem si le lasam la racit.
Intre timp mixam branza cu untul moale si ceapa data pe razatoarea cu ochiuri mici.
Adaugam nuca macinata si condimentam cu sare si piper.


Cu ajutorul posului umplem cosuletele de foietaj cu crema de branza si nuca si decoram cu jumatati de nuci sau somon afumat


Cosuletele cu branza si nuca se servesc ca si gustare ori aperitiv.
Sursa acestei retete este blogul culinar Myra's kitchen.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori