Cosuletele cu branza si nuca sunt niste aperitive delicioase pentru care trebuie sa pregatiti o crema de branza si cosuletele din aluatul de foietaj.
Cosuletele cu branza si nuca sunt niste aperitive delicioase. Decupam cerculete din aluatul de foietaj pe care de asezam in forme de minitarte si apasam bine pe margini.
Dam formele cu aluat la cuptor pana se rumenesc frumos si apoi le scoatem si le lasam la racit.
Intre timp mixam branza cu untul moale si ceapa data pe razatoarea cu ochiuri mici.
Adaugam nuca macinata si condimentam cu sare si piper.
Cu ajutorul posului umplem cosuletele de foietaj cu crema de branza si nuca si decoram cu jumatati de nuci sau somon afumat
Cosuletele cu branza si nuca se servesc ca si gustare ori aperitiv.
Sursa acestei retete este blogul culinar Myra's kitchen.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii