Cosulete cu cascaval si chilli

Cosuletele cu cascaval si chilli sunt niste aperitive deosebite pe care le puteti foarte rapid pregati. Pentru aceasta reteta de aperitiv aveti nevoie de urda, cascaval si aluat de foietaj.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Cosulete cu cascaval si chilli

Ingrediente

  • un pachet de 900 g foietaj
  • 350 grame urda
  • 3 oua mari ( L )
  • o lingurita rasa de cilli iute
  • 100 g cascaval

Mod de preparare

Cosuletele cu cascaval si chilli sunt niste aperitive deosebite pe care le puteti foarte rapid pregati.
Amestecati intr-un bol urda, ouale, adaugati si chilii si cu ajutorul pisatorul de cartofi le zdrobiti bine.

Impartiti amestecul in doua si impartiti aluatul de foietaj in doua. Puneti pe fiecare bucata de aluat din umplutura si mai presarati deasupra si cateva lingurite de cascaval ras. Rulati apoi aluatul pe latura mai scurta, dupa care taiati bucati de circa 5 cm. Din cantitatile date va ies cam 8 cosutele din fiecare foaie.

Cosuletele cu cascaval si chilli astfel obtinute le puneti intr-o tava in care ati intains o foaie de copt, pudrata cu faina Turtiti un pic fiecare cosulet, insa nu foarte tare totusi.
Dati tava la cuptor pentru 30 minute la 180 grade.


Cosuletele cu cascaval si chilli pot fi servite cu o bere rece sau cu un pahar de vin alb.
Sursa acestei retete este blogul Dulcegarii culinare.
Alte retete de aperitive recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc