Cosuletele de parmezan cu pesto sunt o reteta de aperitiv festiv ce se prepara incredibil de usor. Pe cat sunt de aspectuoase, pe atat sunt de gustoase aceste aperitive cu parmezan.
Preincalzeste cuptorul la treapta cea mai mare, sa fie fierbinte. Unge cu ulei tava pentru briose tapetata cu hartie de copt. Pune cate o lingura din parmezanul razuit impreuna cu ierburile aromate in fiecare forma, si aranjeaza-l in forma rotunda.
Poti sa faci aceasta operatiune si pe tava cuptorului care la fel va fi tapetata cu hartie pentru copt, si sa asezi rondele din parmezan cu ajutorul unui inel sau a formei rotunde de la fursecuri.
Pune apoi tava in cuptorul incins si las-o pentru 5 minute. Scoate-le cand marginile devin usor maronii, dupa care lasa-le sa se raceasca.
Prepara si sosul pesto cu busuioc si parmezan dupa indicatiile din reteta.
Serveste cosuletele de parmezan impreuna cu sosul pesto ca si aperitiv la orice petrecere. Este un aperitiv deosebit.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseZilele aceastea am pregatit o prajitura cu caise, branza de vaci, caise bine coapte si parfumate, care a iesit minunata!...
Desert prajitura cu caise si branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii