O reteta pentru o masa usoara sau cum sa transformati banala branza cu ceapa, intr-un aperitiv festiv. Sper sa va placa si sa le pregatiti pentru cei dragi!
Se preincalzeste cuptorul. Foile de foietaj se taie in patrate si se ung cu putin ulei, se impaturesc si se asaza intr-o tava cu forme de briose, in care am pus si hartie de copt. Puteti pune orez ca greutate, in fiecare cosulet, ca sa isi pastreze forma. Se dau la cuptor, la foc potrivit, pana se rumenesc. Intre timp, se rade branza intr-un castron si se amesteca bine cu untul, iartul, ceapa tocata marunt si putina sare. Cand cosuletele devin aurii pe margini, se scot din cuptor, se indeparteaza orezul, se lasa la racit, apoi se vor umple cu crema de branza. Puteti folosi ridichi taiate pe post de capacele. Pentru decor, folositi si cateva frunze de salata. Acest aperitiv se poate servi alaturi de alte preparate, intr-un cadru festiv. Pofta Buna! Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/02/cosulete-de-primavara-cu-branza.html
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIntotdeauna le mananc cu pofta, indiferent daca umplutura e dulce sau nu. Si imi amintesc de copilarie, cand ma jucam cu...
Clatite cu dulceturiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii