Se strecoara compotul, apoi se indeparteaza samburii, daca este cazul si se taie foarte marunt. Branza de vaca se amesteca cu 1/2 dl de frisca, 1-2 li
Se strecoara compotul, apoi se indeparteaza samburii, daca este cazul si se taie foarte marunt. Branza de vaca se amesteca cu 1/2 dl de frisca, 1-2 linguri de zeama de p compot, sare, zahar sau miere, dupa gust, dar san u fie prea dulce. Apoi adagam bucatile de fructe, apoi le impartim in pahare tip cupe sau castronele de salata. Le racim bine.
Alte aperitive recomandate
Ciuperci cuptor
Ciuperci umplute
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii