Crema de branza cu marar este un aperitiv care se face in mai putin de 5 minute si este versatil, pentru ca se poate folosi atat ca atare, cat si ca umplutura pentru diverse fructe si/sau legume.
Mai intai se freaca branza de vaci cu sare dupa gust, folosind o lingura de lemn, pana cand branza capata o consistenta cremoasa. Apoi se adauga untul si se amesteca bine pana devine o compozitie omogena. La sfarsit adaugam mararul care a fost tocat marunt in prealabil si condimentam cu piper. Se amesteca bine.
De preferat este ca aceasta crema de branza sa se pastreze in vase emailate sau de sticla pentru a-si mentine prospetimea.
Sursa acestei retete este blogul culinar Lumea Bucatelor.
Crema de branza cu marar se serveste ca aperitiv sau ca mic dejun, pe felii de paine.
Se poate folosi la umplut barcute din ardei sau alte preparate.
Checul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaPentru ostropel de pui cu tomate si usturoi spalam carnea si o condimentam dupa care prajim pulpele in putin ulei pana se...
Ostropel de pui cu tomate si usturoiO supa minunata de iarna, cu o aroma deosebita. Eu ii spun si supa antiraceala. Contine mult usturoi, motiv pentru care se...
Supa crema de cartofi cu usturoi copt si pesto de patrunjelDe obicei fac mâncarea de fasole fără carne, dar pentru că am nimerit nişte afumătură mai grasă şi am avut câţiva...
Iahnie de fasole cu afumatura si carnatiPentru ca este vara, am folosit vinete albe, care mi-e imi par mai dulci si mai frumoase, si de asemenea am gasit in piata...
Musaca in stil grecescO mancare usoara, satioasa si gustoasa! Retete dietetice
Paste integrale cu carne de pui in sos de rosiiRogolah este o reteta culinara minunata de cornulete foarte fragede, umplute cu nuca si scortisoara. Cornuletele se pot umple...
Rogolah, cornulete foarte fragede1. Incalzim cuptorul la 175°C ptr. ventilatie, sau 200°C la normal. 2. Acoperim fundul formei de tort(26 cm diametru)...
Tort cu branza si friscaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii