Crema de branza cu marar este un aperitiv care se face in mai putin de 5 minute si este versatil, pentru ca se poate folosi atat ca atare, cat si ca umplutura pentru diverse fructe si/sau legume.
Mai intai se freaca branza de vaci cu sare dupa gust, folosind o lingura de lemn, pana cand branza capata o consistenta cremoasa. Apoi se adauga untul si se amesteca bine pana devine o compozitie omogena. La sfarsit adaugam mararul care a fost tocat marunt in prealabil si condimentam cu piper. Se amesteca bine.
De preferat este ca aceasta crema de branza sa se pastreze in vase emailate sau de sticla pentru a-si mentine prospetimea.
Sursa acestei retete este blogul culinar Lumea Bucatelor.
Crema de branza cu marar se serveste ca aperitiv sau ca mic dejun, pe felii de paine.
Se poate folosi la umplut barcute din ardei sau alte preparate.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii