Aceasta reteta este foarte buna. Pentru a prepara crochete de cascaval, avem nevoie de doar cateva ingrediente.
Aceasta reteta este foarte buna. Pentru a prepara crochete de cascaval, avem nevoie de doar cateva ingrediente. Intr-un vas se pun 50 gr unt si 100 gr faina dizolvata in 50 ml lapte. Se pune vasul pe foc si se amesteca continuu. Se adauga si restul de lapte, sarea si piperul si se mai lasa la fiert 10 minute. Se ia apoi vasul de pe foc, se adauga cascavalul ras si se adauga treptat ouale, amestecand continuu. Din compozitia obtinuta se fac crochete lungi de 5-6 cm, cu un diametru de 1-2 cm, se trec prin faina, ou si pesmet, dupa care se pun la prajit, in baie de ulei.
Se servesc ca aperitiv.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii