Pentru o masa festiva acest aperitiv cu branza merge de minune. Se prepara foarte usor si nu necesita multe ingrediente.
Crochetele cu cascaval sunt un aperitiv usor de preparat. Se toaca marunt ceapa si usturoiul. Se curata si se toaca ardeiul iute. Se incinge o lingura de ulei si se pun la calit ceapa, usturoiul, ardeiul. Se presara cu zahar si se lasa la caramelizat. Se adauga rosiile, sare si piper. Se lasa la fiert cca 10 minute. Separat, se bat albusurile cu putina sare. se decojeste cascavalul si se rade. Galbenusurile se bat cu lapte, putina sare, nucsoara si faina. Se adauga cascaval ras si se inglobeaza albusul batut. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se rumenesc crochetele. Se taie ceapa verde rondele si se adauga la sos.
Crochetele de cascaval se servesc cu sos si germeni de soia.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii