Pentru o masa festiva acest aperitiv cu branza merge de minune. Se prepara foarte usor si nu necesita multe ingrediente.
Crochetele cu cascaval sunt un aperitiv usor de preparat. Se toaca marunt ceapa si usturoiul. Se curata si se toaca ardeiul iute. Se incinge o lingura de ulei si se pun la calit ceapa, usturoiul, ardeiul. Se presara cu zahar si se lasa la caramelizat. Se adauga rosiile, sare si piper. Se lasa la fiert cca 10 minute. Separat, se bat albusurile cu putina sare. se decojeste cascavalul si se rade. Galbenusurile se bat cu lapte, putina sare, nucsoara si faina. Se adauga cascaval ras si se inglobeaza albusul batut. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se rumenesc crochetele. Se taie ceapa verde rondele si se adauga la sos.
Crochetele de cascaval se servesc cu sos si germeni de soia.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii