Crutoane cu cascaval

Se ung feliile de paine cu un strat subtire de unt, iar deasupra se asaza feliile de cascaval. Se introduc in cuptorul cald si se lasa acolo pana se

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 felii de paine
  • 50 gr unt
  • 12 felii de cascaval

Mod de preparare

Se ung feliile de paine cu un strat subtire de unt, iar deasupra se asaza feliile de cascaval. Se introduc in cuptorul cald si se lasa acolo pana se inmoaie putin cascavalul.


Se servesc calde.

Alte aperitive:

Saratele Ciuperci la cuptor Chiftele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori