Crutoane cu nuci si smochine

Aceasta reteta de crutoane cu nuci si smochine este un aperitiv cu gorgonzola delicios, potrivit pentru orice masa de sarbatoare. Se prepara foarte rapid, iar gustul branzei se potriveste perfect cu nucile.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Crutoane cu nuci si smochine

Ingrediente

  • 100g Gorgonzola Cremoso Galbani
  • 120g bagheta de paine
  • 250g smochine bine coapte
  • 20g miez de nuca

Mod de preparare

Se feliaza si se prajeste bagheta.

Se spala si se taie smochinele in rondele si se pun peste feliile de paine prajita.

Peste ele se pune cate o lingurita de Gorgonzola Cremoso si se decoreaza cu nuci.


Crutoanele cu nuci si smochine se pastreaza la frigider si se servesc reci, asezonate cu cateva picaturi de miere si cateva frunze de patrunjel.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc