Aceasta reteta de crutoane cu nuci si smochine este un aperitiv cu gorgonzola delicios, potrivit pentru orice masa de sarbatoare. Se prepara foarte rapid, iar gustul branzei se potriveste perfect cu nucile.
Se feliaza si se prajeste bagheta.
Se spala si se taie smochinele in rondele si se pun peste feliile de paine prajita.
Peste ele se pune cate o lingurita de Gorgonzola Cremoso si se decoreaza cu nuci.
Crutoanele cu nuci si smochine se pastreaza la frigider si se servesc reci, asezonate cu cateva picaturi de miere si cateva frunze de patrunjel.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseHabar nu am de ce le zice pariziene sau intuiesc, probabil datorita aspectului... in fine, m-am inspirat de la Merisor, doar...
Pariziene cu mere calitePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii