Aceasta reteta de crutoane cu nuci si smochine este un aperitiv cu gorgonzola delicios, potrivit pentru orice masa de sarbatoare. Se prepara foarte rapid, iar gustul branzei se potriveste perfect cu nucile.
Se feliaza si se prajeste bagheta.
Se spala si se taie smochinele in rondele si se pun peste feliile de paine prajita.
Peste ele se pune cate o lingurita de Gorgonzola Cremoso si se decoreaza cu nuci.
Crutoanele cu nuci si smochine se pastreaza la frigider si se servesc reci, asezonate cu cateva picaturi de miere si cateva frunze de patrunjel.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii