Se fierb dovleceii, se pun la scurs. Apoi se taie cuburi. Cu brinza de vaci se amesteca maioneza, ceapa taiata fin, mararul si apoi se adauga dovlecel
Se fierb dovleceii, se pun la scurs. Apoi se taie cuburi. Cu brinza de vaci se amesteca maioneza, ceapa taiata fin, mararul si apoi se adauga dovlecelul taiat cubulete. Se amesteca foarte incet.
Se serveste in bol, ornata cu rosii si ardei
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii