Taie coaja cascavalurilor si taie-i felii subtiri. Taie in doua catelul de usturoi si unge bine vasul cu el. Toarna vin si adauga amidon. Fierbe-l si
Taie coaja cascavalurilor si taie-i felii subtiri. Taie in doua catelul de usturoi si unge bine vasul cu el. Toarna vin si adauga amidon. Fierbe-l si adauga cascavalul. Amesteca bine cu o lingura de lemn, pana cand se topeste cascavalul. Foloseste piper din belsug. Amesteca bine si in ultimul moment adauga tuica de cirese. Aseaza vasul pe un incalzitor de masa si serveste-l imediat cu cuburi mari de paine. Intotdeauna cand prepari fondue ai nevoie de trei tipuri de cascaval si in jur de 200 g/persoana.
Alte retete culinare
Ardei umpluti
Musaca de vinete
Pulpe de pui la cuptor
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe face o maia dupa care se framanta bine aluatul din faina lapte cald si sare . Aluatul este bun si pentru paine. Se lasa la...
Placinta cu branza ca in MaramuresAceasta reteta de prajitura din foi cu nuci si miere nu este grea si merita tot timpul pierdut. Daca veti avea rabdare sa o...
Prajitura in foi cu miere si nucaPrajitura pufoasa cu visine si ciocolata este, asa cum ii spune si numele, foarte simplu de pregatit. Delicioasa prajitura...
Prajitura simpla cu visine si ciocolataEste o combinatie irezistibila de mere si nuca, aromata si delicioasa.
Prajitura cu mere si nucaEste prima oara cand fac prajitura aceasta si este grozava langa o ceasca de cafea ! Ps: Mai am de invatat la capitolul...
Foi de miere de albineSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii