Galustele din branza de vaci si smantana sunt aperitive delicioase. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne. Grisul se fierbe si se raceste.
Galustele din branza de vaci si smantana sunt aperitive delicioase. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne. Grisul se fierbe si se raceste. Branza de vaci se amesteca cu oua, sare, faina, gris si se omogenizeaza. Compozitia se portioneaza cu o lingurita si se pune la fiert in apa clocotita.
Galustele din branza de vaci si smantana Se servesc cu smantana deasupra.
Tarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniDovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...
Tocana de legume cu dovleceiPrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visineUn ghiveci din legume si orez foarte delicios
Ghiveci din legume si orezAzi iti aratam o reteta ingenioasa de aperitive oua umplute cu cascaval si legume. Un aperitiv delicios.
Oua umplute cu legume si cascaval Delaco
Comentarii
Adaugă comentariu