Galustele din branza de vaci si smantana sunt aperitive delicioase. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne. Grisul se fierbe si se raceste.
Galustele din branza de vaci si smantana sunt aperitive delicioase. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne. Grisul se fierbe si se raceste. Branza de vaci se amesteca cu oua, sare, faina, gris si se omogenizeaza. Compozitia se portioneaza cu o lingurita si se pune la fiert in apa clocotita.
Galustele din branza de vaci si smantana Se servesc cu smantana deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii