Gargarite cu Delaco Ceva FIn Cremos este un aperitiv rapid sau o gustare delicioasa, depinde cum doriti sa le serviti. Cu certitudine sunt un aperitiv/gustare pe placul copiilor.
Poti pregati aperitive gustoase din cateva ingrediente simple.
Pentru inceput, tai rosiile in jumatate, pe lungime. Apoi le indepartezi miezul si le umpli cu Delaco Ceva Fin.
Pe platou se aseaza cateva frunze de marar, apoi rosiile umplute, cu taietura pe platou.
Pentru a construi gargarita, vei folosi o maslina pe post de cap. Ochii buburuzelor se deseneaza cu branza, iar bulinele pentru aripioarele gargaritelor se confectioneaza din maslinele ramase. Va trebui sa faci mici adancituri cu varful unui cutit, pentru ca bulinele gargaritelor sa raman fixate.
Gargaritele se servesc ca aperitive reci.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii