Gargarite cu Delaco Ceva FIn Cremos este un aperitiv rapid sau o gustare delicioasa, depinde cum doriti sa le serviti. Cu certitudine sunt un aperitiv/gustare pe placul copiilor.
Poti pregati aperitive gustoase din cateva ingrediente simple.
Pentru inceput, tai rosiile in jumatate, pe lungime. Apoi le indepartezi miezul si le umpli cu Delaco Ceva Fin.
Pe platou se aseaza cateva frunze de marar, apoi rosiile umplute, cu taietura pe platou.
Pentru a construi gargarita, vei folosi o maslina pe post de cap. Ochii buburuzelor se deseneaza cu branza, iar bulinele pentru aripioarele gargaritelor se confectioneaza din maslinele ramase. Va trebui sa faci mici adancituri cu varful unui cutit, pentru ca bulinele gargaritelor sa raman fixate.
Gargaritele se servesc ca aperitive reci.
Pofta buna!
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Invelis crocant, miez ciocolatos. Intr-un cuvant...delicioase!
Fursecuri cu ciocolata si fulgi de migdaleIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii