Gargarite cu Delaco Ceva FIn Cremos este un aperitiv rapid sau o gustare delicioasa, depinde cum doriti sa le serviti. Cu certitudine sunt un aperitiv/gustare pe placul copiilor.
Poti pregati aperitive gustoase din cateva ingrediente simple.
Pentru inceput, tai rosiile in jumatate, pe lungime. Apoi le indepartezi miezul si le umpli cu Delaco Ceva Fin.
Pe platou se aseaza cateva frunze de marar, apoi rosiile umplute, cu taietura pe platou.
Pentru a construi gargarita, vei folosi o maslina pe post de cap. Ochii buburuzelor se deseneaza cu branza, iar bulinele pentru aripioarele gargaritelor se confectioneaza din maslinele ramase. Va trebui sa faci mici adancituri cu varful unui cutit, pentru ca bulinele gargaritelor sa raman fixate.
Gargaritele se servesc ca aperitive reci.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii