Gogosele aperitiv

Se desface drojdia in iaurt, apoi se adauga faina si se lasa la crescut la cald, timp de 30-40 de minute. Se iau din compozitie cu o lingura gogosele

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr malai
  • 100 gr faina
  • 1 cub drojdie
  • 250 gr iaurt
  • 100 gr telemea
  • 3-4 fire de marar
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se desface drojdia in iaurt, apoi se adauga faina si se lasa la crescut la cald, timp de 30-40 de minute. Se iau din compozitie cu o lingura gogosele mici si se prajesc in ulei incins. Se presara telemea rasa si marar tocat fin.


Se servesc calde sau reci.

Alte aperitive:

Saratele Chiftele Ciuperci umplute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori