Se pune laptele la fiert, iar in momentul in care incepe sa fiarba se toarna grisul in ploaie si se amesteca sa nu se prinda. Se ia vasul de pe foc s
Se pune laptele la fiert, iar in momentul in care incepe sa fiarba se toarna grisul in ploaie si se amesteca sa nu se prinda. Se ia vasul de pe foc si se lasa la racit. Se adauga apoi ouale si cascavalul ras si se amesteca bine.Se modeleaza cu ajutorul unei linguri gogosele si se pun in apa clocotita la fiert. Cand se ridica la suprafata apei, se scot si se pun la racit.
Se stropesc cu ulei fierbinte iar apoi se servesc.
Alte retete:
Galuste cu prune
Gogosi pufoase
Ardei umpluti
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponePentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vaniliePasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaUn preparat devenit traditional in familia noastra!
Coasta de miel umplutaCred ca stiti deja, sau daca nu aflati acum, ca ador aceste prajituri cu foi coapte pe dosul tavii, dar nu imi place deloc sa...
Prajitura cu foi cu nuca si crema de vanilie cu mascarpone
Comentarii