Se pune laptele la fiert, iar in momentul in care incepe sa fiarba se toarna grisul in ploaie si se amesteca sa nu se prinda. Se ia vasul de pe foc s
Se pune laptele la fiert, iar in momentul in care incepe sa fiarba se toarna grisul in ploaie si se amesteca sa nu se prinda. Se ia vasul de pe foc si se lasa la racit. Se adauga apoi ouale si cascavalul ras si se amesteca bine.Se modeleaza cu ajutorul unei linguri gogosele si se pun in apa clocotita la fiert. Cand se ridica la suprafata apei, se scot si se pun la racit.
Se stropesc cu ulei fierbinte iar apoi se servesc.
Alte retete:
Galuste cu prune
Gogosi pufoase
Ardei umpluti
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii