Gogosile pripite cu cascaval sunt aperitive simple si delicioase. Ouale se spala. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Faina se cerne.
Gogosile pripite cu cascaval sunt aperitive simple si delicioase. Ouale se spala. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Faina se cerne. Se fierb 400 ml apa cu ulei si sare si, cand apa clocoteste, se adauga faina in bloc, amestecandu-se pentru uniformizare. Se raceste putin si se adauga ouale, amestecand continuu pentru omogenizare. Se adauga cascaval (150 g) si piper. Compozitia obtinuta se ia cu lingurita si se pune la prajit in untura.
Gogosile pripite cu cascaval se servesc calde, cu cascaval ras deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii