Gogosile pripite cu cascaval sunt aperitive simple si delicioase. Ouale se spala. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Faina se cerne.
Gogosile pripite cu cascaval sunt aperitive simple si delicioase. Ouale se spala. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Faina se cerne. Se fierb 400 ml apa cu ulei si sare si, cand apa clocoteste, se adauga faina in bloc, amestecandu-se pentru uniformizare. Se raceste putin si se adauga ouale, amestecand continuu pentru omogenizare. Se adauga cascaval (150 g) si piper. Compozitia obtinuta se ia cu lingurita si se pune la prajit in untura.
Gogosile pripite cu cascaval se servesc calde, cu cascaval ras deasupra.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiEste un aperitiv tare bun pe masa de sarbatori, de pus la pachet sau oricum preferati sa il serviti! Important este ca e...
Chec aperitivTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe face o maia dupa care se framanta bine aluatul din faina lapte cald si sare . Aluatul este bun si pentru paine. Se lasa la...
Placinta cu branza ca in MaramuresEste o combinatie irezistibila de mere si nuca, aromata si delicioasa.
Prajitura cu mere si nucaCand va saturati de chiftelutele clasice din carne de porc, vita sau pui, va propun sa le faceti si pe acestea din somon....
Chiftelute din somonSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii