Grisine cu jambon si cascaval Delaco Sofia afumat

Grisinele cu jambon si cascaval Delaco Sofia sunt o gustare aromata ce o poti servi ca aperitiv la masa de Craciun. Sunt usor de preparat, delicioase si cu siguranta ceva nou fata de meniul traditional.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Grisine cu jambon si cascaval Delaco Sofia afumat

Ingrediente

  • • 12 grisine lungi
  • • un pachet de jambon feliat
  • • 12 fasii de caşcaval Delaco Sofia Afumat
  • • 1 castravete de gradina
  • • 1 lingurita ulei de masline
  • • 1 ceasca de susan
  • • 1 lingura mustar (sau maioneza
  • ketchup).

Mod de preparare

Grisinele cu jambon si cascaval Delaco Sofia sunt o gustare aromata ce o poti servi ca aperitiv la masa de Craciun. Sunt usor de preparat, delicioase si cu siguranta ceva nou fata de meniul traditional.

Trebuie doar sa tai foarte subtire (poti folosi instrumentul de decojit) o fasie de jambon, o felie de cascaval Sofia si o felie de castravete.

Asezi fasiile unu peste cealalta, insa nu margine la margine, ci lasa o distanta de aproximativ 3-4 mm intre ele. Apoi rulezi cele trei felii pe capatul unei grisine. Ungi ruloul cu putin ulei de masline si-l presari cu putine seminte de susan.

Daca nu esti mare fan jambon, il poti inlocui cu filé de somon afumat.

Pofta buna!


Poti sa servesti aceasta delicioasa gustare cu mustar, maioneza sau ketchup.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci