Branza se mixeaza bine cu mixerul pana devine fina si cremoasa. Se aduga untul si galbenusurile si se amesteca bine. Albusurile se bat spuma tare, pan
Branza se mixeaza bine cu mixerul pana devine fina si cremoasa.
Se aduga untul si galbenusurile si se amesteca bine.
Albusurile se bat spuma tare, pana face tepi si se adauga peste amestecul anterior.
Se amesteca cu grija de jos in sus pana se incorporeaza tot.
Apoi se aduga restul de pesmet, va rezulta un aluat usor lipicios!
carnea se taie cubulete si se prajeste in tigaie, in unt ( eu nu am prajit in unt ca deh, kaizerul e destul de gras) se aduga pesmetul si sarea daca este nevoie!
Se imparte aluatul in bile aprox 16
Se aplatizeaza usor cu mana si se pune jumate de lingurita de umplutura. Se acoera cu aluat rotunjind usor in palma.
Se pune la fiert apa cu sare, cand clocoteste, se aduga galustele la fiert la foc mic. Se fierb aprox 8 min pana se ridica la suprafata.
Dupa 8 min, se scot la scurs.
Se incalzeste untul si se aduga peste galuste apoi se presara cascaval ras.
Se mai pot servi cu sos de ciuperci cu patrunjel si smantana.
Pofta buna!
Reteta Knedly(galuste) cu branza dulce si carne a fost propusa de diamond pe forum culinar.ro
Alte retete cu branza dulce gasiti aici:
Pateuri rapide cu sunca si crema de branza,
Muffins (briose) cu branza si cascaval ,
Rulori cu brinza si praz, si foi brick
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii