Liptauer

Liptauerul se foloseste la prepararea sandwich-urilor. Branza telemea de oi se spala si, impreuna cu branza proaspata de vaci, se trec printr-o sita deasa.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 10 portii:
  • branza telemea de oi - 600 g
  • branza de vaca - 300 g
  • smantana - 50 g
  • unt - 50 g
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Branza telemea de oi se spala si, impreuna cu branza proaspata de vaci, se trec printr-o sita deasa. Untul se alifiaza. Branza se amesteca cu untul, piperul, smantana si se omogenizeaza pana se obtine o pasta fina.

Liptauerul se foloseste la prepararea sandwich-urilor.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc