Mini aperitivele cu Ceva Fin si somon sunt o reteta de aperitive reci si rapide, sunt deosebite prin modul de prezentare, perfecte pentru orice petrecere.
Azi va prezentam o idee minunata de aperitive pentu petreceri minunate alaturi de cei dragi.
Intai amestecam crema de branza cu emmentalerul ras prin razatoarea mica, ceapa verde, mararul si 50 de grame de somon taiat cubulete mici si asezoneaza totul cu sare si piper dupa gust.
Pasta obtinuta o imparti in doua astfel din prima parte faci bilute mici pe care le treci prin marar tocat iar din a doua umple fileul de somon formand rulouri care se portioneaza in bucati mici.
Pentru aperitive reusite si colorate, folosind scobitori faceti minifrigarui cu rosii cherry, ardei gras, castraveti sau orice alte combinatii va vin in minte.
Mini aperitivele cu Ceva Fin si somon se servesc reci.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii