Mini aperitivele cu Ceva Fin si somon sunt o reteta de aperitive reci si rapide, sunt deosebite prin modul de prezentare, perfecte pentru orice petrecere.
Azi va prezentam o idee minunata de aperitive pentu petreceri minunate alaturi de cei dragi.
Intai amestecam crema de branza cu emmentalerul ras prin razatoarea mica, ceapa verde, mararul si 50 de grame de somon taiat cubulete mici si asezoneaza totul cu sare si piper dupa gust.
Pasta obtinuta o imparti in doua astfel din prima parte faci bilute mici pe care le treci prin marar tocat iar din a doua umple fileul de somon formand rulouri care se portioneaza in bucati mici.
Pentru aperitive reusite si colorate, folosind scobitori faceti minifrigarui cu rosii cherry, ardei gras, castraveti sau orice alte combinatii va vin in minte.
Mini aperitivele cu Ceva Fin si somon se servesc reci.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseE primavara? avem gust si culoare!
Galbiori cu ficatei de pui pe pat de orez si spanacDelicioasa si aceasta varianta de salata de paste ...
Salata cu paste si maionezaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii