Mini aperitivele vesele sunt ideale pentru cei mici, pentru mesele festive si chiar pentru cei mari, dand o nota vesela si tinereasca acelei mese. Aperitivele se prepara foarte usor si rapid si sunt delicioase.
Amestecam branza cu cascavalul ras, mararul tocat si condimente. Condimente puneti mai putine la inceput, gustati si completati cu ce mai trebuie. Tocati cat mai marunt patrunjelul si taiati ardeiul in cubulete mici-mici.
Luati cate o feliuta de paine, puneti pe ea din crema de branza si dati-o usor prin verdeata, ardei sau migdalele macinate.Pe cateva mini-felii puneti mai putina crema de branza, patrunjel si fasii de somon rulate. Rosia se taie orizontal pana se poate desface ca o gura. Apoi i se pune o lingurita de crema de branza. Ca sa nu se rostogoleasca pe platou, puneti sub ea un strop de crema.
Mini aperitivele vesele se servesc pe platou mixt, cu diverse creme.
Reteta de mini aperitive vesele a fost propusa pe forumul Culinar.ro de IriA.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii