Mini aperitivele vesele sunt ideale pentru cei mici, pentru mesele festive si chiar pentru cei mari, dand o nota vesela si tinereasca acelei mese. Aperitivele se prepara foarte usor si rapid si sunt delicioase.
Amestecam branza cu cascavalul ras, mararul tocat si condimente. Condimente puneti mai putine la inceput, gustati si completati cu ce mai trebuie. Tocati cat mai marunt patrunjelul si taiati ardeiul in cubulete mici-mici.
Luati cate o feliuta de paine, puneti pe ea din crema de branza si dati-o usor prin verdeata, ardei sau migdalele macinate.Pe cateva mini-felii puneti mai putina crema de branza, patrunjel si fasii de somon rulate. Rosia se taie orizontal pana se poate desface ca o gura. Apoi i se pune o lingurita de crema de branza. Ca sa nu se rostogoleasca pe platou, puneti sub ea un strop de crema.
Mini aperitivele vesele se servesc pe platou mixt, cu diverse creme.
Reteta de mini aperitive vesele a fost propusa pe forumul Culinar.ro de IriA.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii