Minifrigarui cu emmentaler Delaco si sos pesto

Fie ca vrei sa pregatesti o gusatare santoasa pentru copii sau ai nevoie de o reteta noua de aperitive pentru petrecere, minifrigaruile cu emmentaler de la Delaco sunt alegerea perfecta!

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Minifrigarui cu emmentaler Delaco si sos pesto

Ingrediente

  • 200 g cascaval Emmentaler Delaco taiat cubulete
  • 16 rosii cherry
  • 16 frunze proaspete de busuioc
  • 16 scobitori
  • Ingrediente Sos Pesto:
  • 20 g frunze proaspete de busuioc
  • 40 g samburi nuca
  • 40 g cascaval emmentaler ras
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita rasa de sare

Mod de preparare

Fie ca vrei sa pregatesti o gusatare santoasa pentru copii sau ai nevoie de o reteta noua de aperitive pentru petrecere, minifrigaruile cu emmentaler de la Delaco sunt alegerea perfecta!

Intai spala rosiile cherry si taie-le in jumatate iar emmentalerul taie-l cubulete. Pentru sosul pesto spala frunzele de busuioc si usuca-le bine intr-un servet. Pune samburii de nuca impreuna cu cateii de usturoi intr-un mojar si piseaza-le impreuna cu o lingurita de sare la care adaugi apoi frunzele de busuioc. Continua sa pisezi ingredientele din mojar adaugand putin ulei de masline siemmentaler-ul ras.

Piseaza in continuare adaugand cate putin ulei de masline pana obtii un sos mai grosut si omogen (sosul se poate prepara la fel de bine si in blender).
Bucatile de emmentaler se dau prin sosul pesto si se pun la rece pentru cateva ore (cel mai bine ar fi sa stea la rece peste noapte).

Pe scobitoare asezam o jumatate de rosie cherry, o frunza de busuioc, apoi un cubulet de emmemtaler din nou o frunza de busuioc si la final asezam cealalta jumatate de rosie cherry.


Pentru mai multa savoare, serviti minifrigaruile cu emmentaler Delaco impreuna cu sosul pesto ramas.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide