Paine cu cascaval si ciuperci

1. Cuptorul se incalzeste la 225C. Se unge o tava de cozonac cu unt. 2. Painea se taie felii insa nu pina jos, apoi se aseaza in tava. 3. Cascavalul s

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Unt pentru tava
  • 1 franzela
  • 300g cascaval
  • 150g ciuperci (Shutake sau champignons)
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura busuioc
  • 4 oua
  • 200g smantana
  • sare piper

Mod de preparare

1. Cuptorul se incalzeste la 225C. Se unge o tava de cozonac cu unt.

2. Painea se taie felii insa nu pina jos, apoi se aseaza in tava.

3. Cascavalul si ciupercile se taie in felii subtiri si acestea se introduc intre feliile de paine.

4 Zarzavaturile se taie marunt si se amesteca intr-un castron cu oua si smantana.

Totul se sareaza, se pipereaza si se toarna peste paine.

5. Tava se introduce in cuptor pe gratarul de la mijloc si painea se lasa aproximativ 25 minute sa se coaca.
Pofta buna!

Reteta Paine cu cascaval si ciuperci a fost propusa de Cristina pe forum culinar.ro

Alte retete cu cascaval gasiti aici:

Garlic cheese bread, paine cu usturoi si cascaval ,

Rulada de cascaval,

Obatzda-aperitiv

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci