Paine cu cascaval si ciuperci

1. Cuptorul se incalzeste la 225C. Se unge o tava de cozonac cu unt. 2. Painea se taie felii insa nu pina jos, apoi se aseaza in tava. 3. Cascavalul s

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Unt pentru tava
  • 1 franzela
  • 300g cascaval
  • 150g ciuperci (Shutake sau champignons)
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura busuioc
  • 4 oua
  • 200g smantana
  • sare piper

Mod de preparare

1. Cuptorul se incalzeste la 225C. Se unge o tava de cozonac cu unt.

2. Painea se taie felii insa nu pina jos, apoi se aseaza in tava.

3. Cascavalul si ciupercile se taie in felii subtiri si acestea se introduc intre feliile de paine.

4 Zarzavaturile se taie marunt si se amesteca intr-un castron cu oua si smantana.

Totul se sareaza, se pipereaza si se toarna peste paine.

5. Tava se introduce in cuptor pe gratarul de la mijloc si painea se lasa aproximativ 25 minute sa se coaca.
Pofta buna!

Reteta Paine cu cascaval si ciuperci a fost propusa de Cristina pe forum culinar.ro

Alte retete cu cascaval gasiti aici:

Garlic cheese bread, paine cu usturoi si cascaval ,

Rulada de cascaval,

Obatzda-aperitiv

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori