1. Cuptorul se incalzeste la 225C. Se unge o tava de cozonac cu unt. 2. Painea se taie felii insa nu pina jos, apoi se aseaza in tava. 3. Cascavalul s
1. Cuptorul se incalzeste la 225C. Se unge o tava de cozonac cu unt.
2. Painea se taie felii insa nu pina jos, apoi se aseaza in tava.
3. Cascavalul si ciupercile se taie in felii subtiri si acestea se introduc intre feliile de paine.
4 Zarzavaturile se taie marunt si se amesteca intr-un castron cu oua si smantana.
Totul se sareaza, se pipereaza si se toarna peste paine.
5. Tava se introduce in cuptor pe gratarul de la mijloc si painea se lasa aproximativ 25 minute sa se coaca.
Pofta buna!
Reteta Paine cu cascaval si ciuperci a fost propusa de Cristina pe forum culinar.ro
Alte retete cu cascaval gasiti aici:
Garlic cheese bread, paine cu usturoi si cascaval ,
Rulada de cascaval,
Obatzda-aperitiv
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii