Reţetă de preparare a papanaşilor. Fierbem cartofii in coaja, apoi decojim si ii sfaramam. Amestecam untul, galbenusurile de oua, cascavalul ras si adagam la cartofi. Se bat albusurile
Fierbem cartofii in coaja, apoi decojim si ii sfaramam. Amestecam untul, galbenusurile de oua, cascavalul ras si adagam la cartofi. Se bat albusurile pana devin o spuma tare, apoi amestecam cu compozitia de cartofi. Formam bilute turtite cu mana si le prajim in ulei incins.
Se servesc langa carne cu sos sau tocanita.
Alte retete de prajituri
Prajitura cu branza
Prajitura Negresa
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii