Pasta de branza de oi

Branza se framanta bine, apoi se adauga grisul fiert si racit, faina, ouale, zaharul si se amesteca totul bine.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr branza de oaie
  • 100 gr gris fiert
  • 1-2 linguri de faina
  • 2-3 oua
  • 1-2 linguri de zahar

Mod de preparare

Branza se framanta bine, apoi se adauga grisul fiert si racit, faina, ouale, zaharul si se amesteca totul bine.


Se foloseste la diverse pateuri.

Alte aperitive:

Chiftele Placinta de dovleac Saratele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori