Pasta din branza asortata

Pasta din branza asortata se foloseste la prepararea unor aperitive delicioase. Branza telemea se spala si se amesteca cu branza proaspata de vaci pana la omogenizare.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 1 kg:
  • branza proaspata de vaci - 600 g
  • branza telemea - 150 g
  • unt - 150 g
  • smantana - 100 g
  • boia de ardei dulce 5
  • g salata verde
  • marar verde - 1 legatura

Mod de preparare

Pasta din branza asortata se foloseste la prepararea unor aperitive delicioase. Branza telemea se spala si se amesteca cu branza proaspata de vaci pana la omogenizare. Untul se alifiaza. Salata se curata si se spala frunza cu frunza sub jet de apa rece. Branza se amesteca cu untul, smantana si boiaua pana se formeaza o pasta omogena. Se adauga smantana. Preparatul se prezinta pe frunze de salata verde.

Pasta de branza obtinuta se poate folosi si la prepararea sandwich-urilor.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci