Pasta din branza, cascaval si marar se foloseste la prepararea unor aperitive delicioase. Cascavalul se curata de coaja si se rade.
Pasta din branza, cascaval si marar se foloseste la prepararea unor aperitive delicioase. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Branza se spala si se rade. Untul se bate cu telul pana se alifiaza. Mararul se spala si se taie marunt. Branza si cascavalul se amesteca pana la omogenizare cu boiaua, untul si mararul tocat fin. Se adauga, dupa preferinta, piperul.
Pasta din branza, cascaval si marar se foloseste la umplerea rulourilor si la prepararea sandwich-urilor.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii