Pasta din branza, cascaval si marar

Pasta din branza, cascaval si marar se foloseste la prepararea unor aperitive delicioase. Cascavalul se curata de coaja si se rade.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 1
  • 2 kg:
  • branza telemea - 450 g
  • cascaval - 500 g
  • unt - 300 g
  • boia de ardei dulce - 10 g
  • marar - 1 legatura
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Pasta din branza, cascaval si marar se foloseste la prepararea unor aperitive delicioase. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Branza se spala si se rade. Untul se bate cu telul pana se alifiaza. Mararul se spala si se taie marunt. Branza si cascavalul se amesteca pana la omogenizare cu boiaua, untul si mararul tocat fin. Se adauga, dupa preferinta, piperul.

Pasta din branza, cascaval si marar se foloseste la umplerea rulourilor si la prepararea sandwich-urilor.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc