Pasta din branza cu ciuperci se foloseste la prepararea unor aperitive delicioase. Branza se spala si se da prin razatoare. Ciupercile din conserva se clatesc.
Pasta din branza cu ciuperci se foloseste la prepararea unor aperitive delicioase. Branza se spala si se da prin razatoare. Ciupercile din conserva se clatesc sub jet de apa rece si se toaca marunt. Untul se bate cu telul pana la alifiere. Mararul se spala si se taie marunt. Branza, mararul, untul, ciupercile si piperul se amesteca intr-un vas pana la omogenizare.
Pasta din branza cu ciuperci se foloseste la umplerea diferitelor legume de sezon (ardei gras, rosii, castraveti, etc.).
Atat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutuiSnitele de curcan pot si servite atat ca aperitiv sau impreuna cu orice fel de garnitura si salata de cruditati. Pentru...
Snitel de curcanCiorba ardeleneasca este o reteta de ciorba delicioasa cu smantana si ciolan afumat de porc. Este o ciorba deasa cu multe...
Ciorba ardeleneascaAtat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutuiSalata dietetica cu pui fiert, oua fierte, salata verde, telemea de vaca, ardei kapia copt, rosie.
Salata cu oua si puiDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiEste o combinatie irezistibila de mere si nuca, aromata si delicioasa.
Prajitura cu mere si nucaPentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vanilieBucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Comentarii