Pasta din branza cu ciuperci

Pasta din branza cu ciuperci se foloseste la prepararea unor aperitive delicioase. Branza se spala si se da prin razatoare. Ciupercile din conserva se clatesc.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 750 g:
  • branza telemea - 450 g
  • ciuperci din conserva - 200 g
  • unt - 100 g
  • marar - 1 legatura
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Pasta din branza cu ciuperci se foloseste la prepararea unor aperitive delicioase. Branza se spala si se da prin razatoare. Ciupercile din conserva se clatesc sub jet de apa rece si se toaca marunt. Untul se bate cu telul pana la alifiere. Mararul se spala si se taie marunt. Branza, mararul, untul, ciupercile si piperul se amesteca intr-un vas pana la omogenizare.

Pasta din branza cu ciuperci se foloseste la umplerea diferitelor legume de sezon (ardei gras, rosii, castraveti, etc.).


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci