Pasta din branza cu ciuperci

Pasta din branza cu ciuperci se foloseste la prepararea unor aperitive delicioase. Branza se spala si se da prin razatoare. Ciupercile din conserva se clatesc.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 750 g:
  • branza telemea - 450 g
  • ciuperci din conserva - 200 g
  • unt - 100 g
  • marar - 1 legatura
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Pasta din branza cu ciuperci se foloseste la prepararea unor aperitive delicioase. Branza se spala si se da prin razatoare. Ciupercile din conserva se clatesc sub jet de apa rece si se toaca marunt. Untul se bate cu telul pana la alifiere. Mararul se spala si se taie marunt. Branza, mararul, untul, ciupercile si piperul se amesteca intr-un vas pana la omogenizare.

Pasta din branza cu ciuperci se foloseste la umplerea diferitelor legume de sezon (ardei gras, rosii, castraveti, etc.).


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori